דלקת באוזן ימין וטנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/06/2015 | 18:41 | מאת: מוריה

שלום רב, אני בת 29 בהריון שבוע 13, לאחר צינון של שבוע התפתחה לי דלקת באוזן ימין המלווה בטנטון מציק...רופא אאג שהייתי אצלו הביא לי טיפול באנטיביוטיקה מוקסיפן בלבד.. אני חוששת שהטנטון ישאר לי ולא יחלוף, גם חוששת שלא מקבלת טיפול מלא בגלל ההריון.. כי יודעת שכדאי לקחת סטרואידים במצב שכזה.. מה עושים במצב כזה עם דלקת טנטון וההריון? האם יכולה להיות החלמה ספונטנית לטנטון? תודה

29/06/2015 | 11:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מוריה בהחלט יכולה להיות החלמה ספונטנית . מומלץ להמנע בתקופה זו מחשיפה לרעש חזק דבר העלול להקטין סיכויים אלה. תוכלי להתייעץ עם הגניקולוג לגבי השפעת סטרואידים על ההריון. בד"כ הטיפול ע"י פרדניזון במינון מ"ג לק"ג משקל גוף. למשך כ5 ימים ואח"כ יורדים במינון בהדרגה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)