תשובה לרופא בנוגע לbppv

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2015 | 01:16 | מאת: דניאל

שלום דר תודה על תשובתך, אני בת 23 הסיפור הוא יחסית די מורכב ,במשך 4 שנים קיימות הסחרחורות עברתי המון בדיקות גופניות במכשירים היתי אצל שלל של רופאים ומומחים מכל התחומים לב עיניים אורתופדיה א,א.ג נירולוגיה,אף אחד לא ידע להצביע מה הבעיה כי הכל תקין על פניו, חשבו שזה מהצוואר ולכן ביצעתי דופלר צווארי שיצא תקין ,צילום ע.שדרה הראה על עקמת ,mri צווארי לא אישרו לי בקופח פרט לזאת אין לי בעיות לבביות על פי הבדיקות, בפעם האחרונה נשלחתי עי א.א.ג לפיזותרפיה bppv כמו שציינתי לפי דעתי הרופא רצה לחפף אותי ונתן לי את זה,כי אמרו לי שאין שום ממצא אז לא בהחלט יודעים אם זה הטיפול הנכון לי במכון ,אך החלטתי בכל זאת לנסות לעניינו לאחר שנתתי לך קצת רקע האם נשמע לך עדין מסוכן לבצע את התרגיל שצינתי בהודעה הקודמת עם עקמת?והאם נורמלי להרגיש לחץ חזק באוזנים לאחר מכן? האם זה לא יכול לעשות יותר גרוע? הפיזותרפיסט טוען שבהתחלה התרגיל מעורר תסחרחורת אך עם הזמן זה משפר,מאוד מפחדת להזיק לעצמי מה דעתך בעיניין?תודה דניאל

08/04/2015 | 10:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דניאל כאב ולחץ באוזניים בזמן התרגיל עשוי להיות על רקע בעיה בעמוד שדרה צווארי. לכן מומלץ לחזור לאורתופד אך מומלץ אורתופד מומחה לעמוד שידרה ובהמלצתו יבצעו MRI עמוד שדרה צווארי . עד לברור יש , לדעתי להימנע מתנועות הגורמות לחץ באוזניים.( בעיה בעמוד שידרה צווארי עשויה לגרום ללחץ וכאב מוקרן לאוזניים מעבר לסחרחורות). בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)