תגובה לתשובה בקשר למנייר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2015 | 13:53 | מאת: חיה

לד"ר בו דוד שלום, תודה כל תשובתך. האם ייתכן שטעו באבחנה? כי לאחר סדרת בדיקות שעברתי הרופא המטפל כתב ואף אמר לי שהאבחנה היא מנייר. אני שוב רוצה לשאול האם ייתכן שאני חווה התקף סחרחורות כבר כמה ימים? האם יכול להיות שהבטיסטין אינו עוזר? אני מאוד במצוקה ואודה לך באם תרחיב על הזריקות גנטמיצין ומה המטרה שלהן? תודה רבה חיה

30/03/2015 | 20:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום חיה קשה להחליט על אבחנה דרך הפורום בלבד. זריקות גרמיצין משתקות את החלק הווסטיבולרי של האוזן הפנימית דבר שמונע שינויים באותה אוזן המהווים גורם להתקף. בד"כ התקפי מנייר מתאפיינים בתופעות חופפות של התקף אטימות באוזן אחת עם לקוי שמיעה בתדרים הנמוכים , רגישות לרעש וטנטון כמו גלי ים .בנוסף יש בד"כ גם התקף סחרחורת אמיתית מלווה בבחילות . ההתקף ברב המקרים לא נמשך יותר ממספר שעות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)