סחרחורת וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/03/2015 | 14:57 | מאת: רותם

הי בחודש האחרון התחילו להופיע אצלי סחרחורות ותחושת ריחוף אחרי עישון סיגריות ומריחואנה. הפסקתי לעשן בשבועים האחרונים אך התופעות לא מפסיקות. זה מתבטא בסחרחורת וריחוף, לעיתים יש צפצוף פתאומי באוזניים, כאבי ראש חזקים שמתחילים ישר שאני מתעורר, עצמים נראים כאילו הם זזים, תחושת חוסר נוחות כללית. יש לציין שבעבר סבלתי מפעימות לב מוקדמות ולאחרונה זה חזר בנוסף לכל התלונות שציינתי. כרגע אני בחול במסגרת העבודה והייתי שמח לחוות דעת מקצועית שלפיה אחליט אם לחזור לארץ מוקדם מהמתוכנן לביצוע בדיקות. תודה מראש.

26/03/2015 | 12:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רותם לפני ברור ספציפי אצל רופא המומחה לסחרחורות מומלץ ברור בדיקות כלליות כמו הולטר של דופק ,בדיקת ל.ד בישיבה ושכיבה ובדיקות דם מעבר לשיגרה כמו תפקודי בלוטת תריס, ויטמין B12 וחומצה פולית וכן אנטיקרדיוליפין. אם המצב ימשיך כדאי בדיקת נוירולוג או אא"ג מומחה לסחרחורות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)