רגישות לרעש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/03/2015 | 21:11 | מאת: שאלה

אני בת 24 בריאה בדכ,אחרי שאני נחשפת לרעש בתדרים גבוהים אני סובלת באותו יום מצפצוף ממושך ( דומה למה שהייה משודר פעם לפני ואחרי החדשות ),ושמתי לב כשיש רעש במקום סגור אני מאבדת אתהשיווי משקל שלי,האם זה נורמלי? יש לציין שאני עם אוזניות ושומעת מוזיקה בקול רם.

16/03/2015 | 20:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך התופעות שאת חשה מראות על רגישות של האוזן הפנימית כנראה עדיין ללא נזק קבוע. זה מעין אמצעי הגנה האומר לך להתרחק מרעש חזק. לכן כדאי לשמוע מוזיקה בצורה מתונה יותר. הסחרחורות גם כן כנראה מהגרוי של האוזן הפנימית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)