שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/03/2015 | 10:57 | מאת: רפי

שלום ד"ר אני בן 38 וסובל כשנתיים וחצי מטינטון שהחל מדלקת באוזן ימין טופלתי רק במוקסיויט למשך 10 ימים בבדיקת שמיעה בזמן הדלקת ירידה בכל התדרים בינונית דו צדדית, לאחר כשלושה שבועות האוזן שהייתה אטומה נפתחה ונותר מאז הטינטון ללא הפוגה שנשמע כצירצור מהמוח כולל ירידת שמיעה בתדרים 6000-10000 דו צדדית, מאתמול בזמן קימה משכיבה סחרחורת סיבובית בעיקר בעת שכיבה על הגב פחות בצדדים אין אטימות או ירידה בשמיעה תחושה של ורטיגו, כובד בראש ועקצוצים בעיניים, היום בבוקר שיפור בתחושת הסחרחורת אבל עדיין קיימת, האם צריך לקחת אגיסרק? האם מדובר במנייר או תזוזה של הקריסטלים שיחזרו לעצמם? תודה מראש,

12/03/2015 | 12:33 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רפי זה מתאים יותר ל"קריסטלים" אבל אי אפשר להמליץ טיפול מבלי לבדוק. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)