חזרת סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/03/2015 | 19:11 | מאת: עדה פליאל טרוסמן

שלום. הייתי בטיפולך בינואר וטיפלת לי בקריסטלים. אמרת לי שאם הסחרחורת תחזור שאעשה תרגילי ברנט דארוף. אני לא מצליחה למצוא באינטרנט הנחיות של ממש. האם תוכל לפרט את ההנחיות לתירגול? תודה רבה עדה

12/03/2015 | 12:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך בתרגיל זה חוזרים 3 פעמים על שכיבה עם הראש על כרית בכל צד של המיטה תוך ישיבה באמצע המיטה. השכיבה צריכה להיות כך שהראש נוטה לכוון ההפוך לצד שנשכבים. מביטים ימינה ונשכבים שמאלה לחצי דקה חוזרים לשבת חצי דקה ואח"כ נשכבים לצד השני באותה צורה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)