הרגשה מוזרה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/02/2015 | 19:29 | מאת: מ

אני בת 32 בריאה בדכ . מלפני שנה יש לי הרגשה מוזרה בחמש עשר דקות הראשונות שאני שוכבת במיטה והיא כאילו יש לי רגישות יתר לזרימת דם לראש. הכוונה כשאני עוצמת עיניים אני מרגישה את זרימות הדם ורעש כזה בראש ,אם אני פותחת את העיניים אני רואה שיש לי סחרחורת חלשה.הלכתי לבדיקות אצל אאג ( אחרי הפניה מרופא משפחה) והוא אומר כנראה שיש לי משהו באוזן פנימית ונתן לי לעשות בדיקת שמיעה ובדיקת בירא.עוד לא עשיתי .אבל אחרי עיון באינטרנט ראיתי שאם חס וחלילה זה אוזן פנימית זה מחלה שנקראת מנייר ויש את אלה שסיפרו על שיתוק פנימי?! התחלתי לדאוג.יכול להיות שיש לי אחד מהן???

11/02/2015 | 11:07 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך התאור שלך לא מתאים למחלת מנייר. כדאי לבצע המלצות רופא אא"ג שציינת. מומלץ בדיקה ע"י מומחה סחרחורת . כדאו לבצע בדיקת דופלר של עורקי הצוואר וכן לבדוק לחץ דם בישיבה ושכיבה לברר אם השנויים בלחץ הדם בשכיבה לא קשורים לתחושות שציינת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)