ואבן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/10/2014 | 07:22 | מאת: זוהר

שלום אני בת 19 וסובלת מטינטון בשתי האוזניים ( רעש כמו של זמזום מתמשך, כמו הזמזום של הכונן במחשב) הטנטון אצלי הןא קבוע כל הזמן וזאת כנראה עקב לחץ תוך גולגולתי שהיה לי. רציתי לדעת אם התרופה ואבן שמיועדת ללחץ וחרדה יכולה לגרום לטינטון שלי להעלות ווליום ? ז"א אם התרופה יכולה לגרום לי לשמוע אותו יותר חזק..? תודה רבה .

23/10/2014 | 11:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום זוהר ואבן זו תרופה מאותה קבוצה כמו ווליום ולוריוון . אלה תרופות הרגעה שלא אמורות להחמיר טינטון. יחד עם זאת יש לעיתים תגובות ספציפיות אישיות דבר המכונה אידיוסינקרזיה אם כי זה נדיר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)