מרינגיטיס בולוס וטנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/10/2014 | 12:25 | מאת: מירב

בת 28, ביום חמישי קמתי עם כאב עז באוזן שמאל וטנטון, לאחר בירור מול אאג, אובחנה דלקת חריפה והתחלתי טיפול במוקסיפן. ביום ראשון, ביקרתי אצל אאג נוסף והאבחנה היתה מרינגיטיס בולוס עם סאדן קל (גם עברתי בדיקת שמיעה שהראתה ירידה מעורבת , ובבון של 25 db) . ומאותו יום אני מטופלת בסטרואידים ואוגמנטין. השאלה לגבי הטנטון שמאוד מפריע לי, האם צפוי שהוא יחלוף בסיום הטיפול? במקרים של דלקת מהסוג הזה

13/10/2014 | 12:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מירב בד"כ הטנטון חולף אך הוא עלול להמשך גם תקופה מסוימת לאחר גמר הטיפול הסטרואידלי. בברכה ד"ר י. בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)