חבלה בראוש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/07/2014 | 21:21 | מאת: אליהו

שלום דוקטור היום קיבלתי חבלה בראוש מי כיור שנפל מי מישטח גובה 20 אני רואה מתושתש מידי פעם זה בהא ואולך יש לי כאבים נוראים משהו שבחיים לא היה לי יש לי סחחורות בחילות בבית חולים עשו בדיקה עניים וct אין כלום הכל תקין יכול להיות שזה משהו שלא רואים כי פיתאום הכל ישתנה מי בין אדם ברי אפחתי להיות כמו סמרטוט אם הא כאבים יש לך במיקרה תשובה ?

23/07/2014 | 08:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אליהו חבלת ראש גם ללא אבוד הכרה עלולה לגרום תופעות כפי שכתבת עם הזעזוע העז של המח בתוך קופסת הגולגולת. אם התופעות ממשיכות, למרות שבבדיקות שעשית לא מצאו פתולוגיה , מומלץ לחזור ולהבדק אצל נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)