המשך חשמל סטטי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/06/2014 | 05:14 | מאת: חדווה

לא נחשפתי לרעשים חזקים או מוסיקה

09/06/2014 | 14:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום חדווה כדי שאוכל לענות לשאלותייך אני זקוק ליותר פרטים - האם עברת בדיקת שמיעה ואם כן מה תוצאותיה? מה הגיל? יש מחלות כלליות כמו יתר לחץ דם , יתר כולסטרול או סכרת ? איזה בדיקות עברת?האם יש הפסקות ברעש בראש? בברכה ד"ר בן דוד

09/06/2014 | 16:50 | מאת: חדווה

שלום. אני בת 34 ולאחרונה כשאני נכנסת למיטה לישון יש לי מן רעש בראש או באוזניים. מרגישה בכל הראש רעש של חשמל סטטי. במשך כל הלילה. אני ממש מפחדת ? מה זה וממה זה בא? והאם זה ישאר לתמיד? לא עברתי בדיקת שמיעה. אני שומעת. ללא מחלות רק נוטלת כדור יומי יוטירוקס לתת פעילות בלוטת התריס. אין הפסקה ברעש. זה פשוט נמשך

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)