טינטון אחריPSTD לפני חצי שנה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/05/2014 | 21:29 | מאת: משה

במשך חצי שנהאני סובל מטינטון חריף עם אפוגות . חשבתי לקחת חופש מהכל ולטוס טיסה קצרה של שעתיים ולאחר 4 ימים לחזור בעוד חודש .קראתי שטיסה גורמת נזק האם עלי לבטל ? אני מאוד מבקש לדעת.אני התחלתי TRT עברתי גם 3 טיפולים דיקור סיני וגם עיסוי ודיקור יבש ללא הטבה. יותר מכך אחרי דיקור יבש עוצמת הטינטון עולה .התחלתי גם טיפול פסיכולוגי שיקומי. בתודה מראש .מ.משה

13/05/2014 | 11:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום משה ברב המקרים טיסה לא מחמירה טנטון. במקרים בודדים כמו אחרי מצב חבלתי שנויי לחץ אויר לא מומלצים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)