סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/05/2014 | 20:07 | מאת: עדי

לפני שלושה ימים עברתי השתלת שן שעברה בקלות יחסית ללא כאבים עם קצת נפיחות שעברה תוך יומיים. קיבלתי אנטיביוטיקה לחמישה ימים. היום, כשלושה ימים אחרי ההשתלה החל כאב ראש קל בצהרים שהתפתח לסחרחורת חזקה ומאז שעות הערב איני יכולה לקום מהמיטה. הסחרחורת מתחזקת במיוחד כשאני מסובבת את הראש לצד שמאל . מה קורה לי?

03/05/2014 | 19:59 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עדי קשה לי לדעת הסיבה לסחרחורת או לקשר עם השתלת השן ללא פרטים מינימלים כגון גיל מחלות אחרות וכו'. הייתי ממליץ בדיקת נוירולוג מאחר והסחרחורות הופיעו בעקבות כאב ראש ולא היו רק תנוחתיות. בברכה ד"ר בן דוד

03/05/2014 | 20:09 | מאת: עדי

בת 46 ללא מחלות רקע הערב שוב התחיל אחרי שהייתי כל אחהצ על הרגליים כשזה קורה אני יכולה רק להיות במיטה ולא להזיז את הראש. נראה לי שזה לא קשור להשתלה. האם יש וירוס כזה? יש לי רגישות בתעלת האוזן מאחור. תודה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)