סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/04/2014 | 17:56 | מאת: לי

אני בת 28, לפני 4 שנים תקף אותי וירוס (לדברי א.א.ג) וחוויתי סחרחורות לא סיבוביות. לאחר 3 שבועות זה נרגע ואז חזר שוב לשבועיים. 4 שנים הכל היה בסדר ועכשיו שוב אותו הדבר. שוב סחרחורת לא סיבובית במשך שבועיים, הפסקה ואז שוב חזרה הסחרחורת. בבדיקה של א.א.ג נאמר שזה שוב וירוס. ונתן לי בטיסטין. אני פוחדת לקחת את הכדור.בבדיקת שמיעה וטיפנומטריה הכל תקין. מה עושים?

24/04/2014 | 09:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך בד"כ סחרחרות ממקור וירלי הן כן סיבוביות מלוות בבחילות או אפילו הקאות ולא נמשכות תקופה כה ארוכה. לעיתים יש סחרחורות לא סיבוביות ממושכות לאנשים שסובלים ממיגרנות. יש לברר סחרחורות באופן יסודי יותר וזאת בבדיקה אצל מומחה סחרחורות אא"ג או נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)