רעש באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/04/2014 | 08:27 | מאת: אברהם

נכבדי מלפני שבוע התחלתי לשמוע רעש באוזניים כמו רעש של מפל מים, או תהודה ללא הפסקה,אני סובל מלחץ דם לא חזק ביותר, הרופא המקצועי החליף לי את הכדור הקודם לחדש בשם ו כדור קרדילוק בבוקר 1כדור אקספורג של חברת נוברטיס בערב, האם יתכן שהרעש בגלל כדורים אלו ,תודה אברהם

11/04/2014 | 12:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אברהם האם הרעש בצורת פעימות הלב - אז יתכן קשר ללחץ הדם. אם זה רחש ממושך בד"כ זו בעיה של האוזן. בכל מקרה לא נראה שמקור הטינטון בכדורים שציינת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)