הסבר לגבי טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/04/2014 | 17:57 | מאת: עידן

אצלי התחיל דפיקות באוזן עם הרגשת אוזן סתומה הדפיקות נעלמות ולפעמים חוזרות והאוזן סתומה עד כאן המצב היה סביר עד ש... נכנסתי לפורום והתחלתי לקרוא ולהבין את המושג טינטון מרגע שקראתי וחשבתי לעצמי אולי זה לא יעבור ויש כמה סוגים של טינטון מה שקרה זה שמהקריאה נכנסתי לפאניקה אני גם סובל מחרדות אז ככה שהפניקאה הגבירה לי את כל הסימפטומים בגוף והתחלתי לשמוע טינטון את הרעש הזה של המך טלויזיה ומפה הלחץ רק עלה ועלה וכל זה רק מקריאה כל הלחץ גרם לי לשלושה ימים ללא שינה בגלל שאני חש צילצול במוח חוסר תאבון הלכתי למיון עקב הסטרס לקחתי כדורי הרגעה כזאת בעיה שלא הייתה לי אף פעם עכשיו שעברו כמה ימים אני מנסה לקבל את העיניין להירגע וככל שאני רגוע יותר אני שם לב שהטינטון נחלש עכשיו אני מבין גם שתמיד היה לי טינטון אולי לכל אחד יש אבל זה ברמה נמוכה שבכלל לא שמים לזה לב ואיך אומרים לפעמים יש דברים שטוב לא לדעת ככל שיודעים יותר ככה אפשר להשתגע יותר וזה מה שקרה לי האוזן שלי עדיין סתומה אבל כל מה שיהיה אני ינסה לקבל כי אין ברירה ומאחל רק טוב והחלמה לכולם

11/04/2014 | 12:54 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עידן לא כתבת אם עברת בדיקת שמיעה ומה תוצאותיה. בברכה ד"ר בן דוד

11/04/2014 | 16:20 | מאת: עידן

בדיקת השמיעה יצאה תקינה לחלוטין כולל בדיקת טימפנומטריה תיקטוק באוזן כבר לא מופיע אבל לפעמים יש תחושה שהאוזן אטומה יכול להיות שזה עקב החרדה שבזמן האחרון התגברה לי

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)