סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/04/2014 | 14:44 | מאת: קארין

אתמול בלילה הזזתי את הראש לצד ימין ובמהלך התזוזה הרגשתי סחרחורת נוראית. ולאחר מכן בכל תזוזה לכל צד שוב סחרחורת. בבוקר קמתי ושוב הרגשתי מעין סחרחורת...ועכשיו במהלך היום בחילות ומין חוסר איזון. מה זה יכול להיות? רופאת המשפחה הפנתה לנורולוג יש לציין שיש לי מעט כאבים בכתף ובצוואר שמקרין לתנועה של היד

03/04/2014 | 12:30 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קארין היה מאד עוזר לי אם היית כותבת את הגיל שלך. אם חוסר האיזון ממשיך ויש סחרחורות ובחילות לא רק בזמן שנוי תנוחה אכן יש מקום לבדיקה נוירולוגית בהקדם. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)