שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/03/2014 | 07:53 | מאת: אבי

החולשת מבוך זה מחלה שנשארת לנצח?? כאילו הבן אדם יסבול לכל החיים מסחרחורת ממושכת??? אני פעם ראשונה שנתקל בדבר כזה אף פעם לא שמעתי שמישהו חיי עם סחרחורת כל הזמן!!!??!!

18/03/2014 | 12:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אבי חולשת מבוך אינה גורמת לסחרחורות לנצח מאחר והמערכת הווסטיבולרית מסתגלת יחסית תוך זמו של חודשים בודדים והצד התקין לומד לייצג את הצד הפגוע ואז היציבות חוזרת למצב תקין. פיזיותרפיה ווסטיבולרית משפרת ומחישה את תהליך ההסתגלות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)