סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/09/2008 | 09:43 | מאת: מירב

שלום אני בת 34 והתחיל לי בלי שום סיבה [כגון נפילה , מכה בראש] סחרחורות אני מרגישה שהדברים ממולי זזים מתנדנדים. עשיתי בדיקת אוזניים הכול בסדר. שאלתי אילו בדיקות עליי לעשות בשביל לברר ממה הסחרחורות?? וממה יכול לנבוע סחרחורות[לא לוקחת תרופות,לא מעשנת ולא שותה] מירב

01/09/2008 | 14:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מירב המקור לסחרחורת עשוי להיות מגורמים שונים. קשה לי לדעת מקור זה ללא פרטים רפואיים רבים וללא בדיקה יסודית. מכל מקום רב הסיבות לסחרחורת הן מסיבה היקפית כלומר האוזן הפנימית גם כשאין ליקוי שמיעה. כדאי לבצע ברורים נוספים כגון בדיקות דם רוטינה כולל תפקודי בלוטת התריס וויטמין B12.אם הסחרחורות ממשיכות כדאי לעבור בדיקה נוירולוגית וזאת מעבר לבדיקה ווסטיבולרית אצל מומחה א.א.ג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)