המשך בדיקות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2009 | 23:35 | מאת: זהבה שחם

נשלחתי לבדיקות אימונולוגיה ורמאטולוגיה אצל פרופ' דן כספי מאיכילוב. התחלתי בטיפול כירופרקטי אצל ד"ר רפי פרטר מומחה לבעיות עמוד שדרה. לאחר 4 טיפולים יש הקלה בכאב. מדובר בטיפול שיקומי ארוך. אני ישנה יותר שעות בלילה ונגמלתי מהכדורים נגד כאבים פרקוסט 5 וארקוקסיה. הטיפול הכירופרקטי משולב ביוגה ,מדיטציה, רפלקסולוגיה , דיקור סיני. נתורופתיה טווינה. זה עושה לי טוב. מקווה שזה יפתור את הבעיה.וחיי ישובו למסלולם התקין, ללא מגבלות וכאבים. מה דעתך על השילוב הזה של רפואה קונבנציונאלית עם הרפואה הסינית? אמשיך לדווח על תוצאות הטיפול . שוב תודה מקרב לב על הייעוץ שנתת לי. אתה ופרופ' שיפרין הרופא המטפל בי חזקו אותי מאד שלא אפול למרה שחורה ונתנו לי תקווה שיש טיפול לתחלואי ועל כך אני מודה לכם מקרב לב.

02/04/2009 | 15:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נראה לי שהשילוב בטיפול -גוף נפש הוא מצוין. את בדרך הנכונה. בברכה ד"ר י.בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)