לחץ באוזן ימין יומיים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/05/2013 | 19:28 | מאת: דני

שלום, בן 35, בריא בדכ. לפני יומיים, אחרי מאמץ גופני אינטנסיבי, החל לחץ באוזניים ( בלי טינטון) שנמשך כבר למעלה מיומיים. הלכתי לרופא א.א.ג הבדיקה הייתה תקינה וגם בדיקת שמיעה שהלכתי אליה הייתה תקינה. הלחץ לא משתחרר למרות כל הטריקים שיש בספר. מה עושים? אציין כי לפני שנתיים החל אצלי טינטון באוזן שמאל אחרי מאמץ גופני שנמשך עד היום. אודה לתשובתך דני

16/05/2013 | 12:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דני אם זו הפעם השניה שיש בעיות שמיעתיות או לחצים במערכת השמע ממאמץ גופני ניכר. כדאי למתן מאמצים אלה כי קיימת אפשרות של יצירת נזק לאוזן הפנימית ע"י קרע המחיצות לכוון האוזן התיכונה עם עלית הלחץ של נוזל האוזן הפנימית בזמן מאמץ גופני ניכר. יש גם לבדוק אם אין שנויים משמעותיים בלחץ הדם בזמן מאמץ. מעבר לכך הייתי חוזר על בדיקת שמיעה וטימפנומטריה לברר דינמיקה. אם בטימפנומטריה הבודקת מצב האוזן התיכונה יהיה לחץ שלילי כדאי להשתמש מספר ימים בטיפות אף המכילות אפדרין כמו אוטריווין כדי לפתוח את הפתחים של החצוצרה בלוע האף לשם השוואת לחצים. בברכה ד"ר בן דוד

21/05/2023 | 08:20 | מאת: ירין

היי שלום, מדבר ירין. יש לי לחץ באוזן צד ימין כבר שלושה ימים ברציפות , הרגשה כמו מים או כל דבר אחר באוזן בעקבות זה יש לי כאב ראש צינון והלחץ רק עולה וגובר כאבים שאי אפשר לתאר ניסיתי לנקות אוזניים אך זה לא עוזר חייב פתרון דחוף איך לשחרר תלחץ הזה מרגיש בחוסר איזון. ניסיתי את כל הטריקים של פתיחת סטימה באוזר שום דבר מהם לא עובד כולל מים מלח!! אשמח לעזרה דחופה!

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)