פתרון לטינטון, חשוב לקרוא

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/10/2012 | 15:56 | מאת: יוסי

אני בן 39 חירש מלידה,לפני חודשיים התקלקל לי מכשיר שמיעה, כדי לקנות מכשיר אני צריך קודם הפניה מקופ"ח לרופא אא'ג, מרופא הפניה לבדיקת שמיעה בבית חולים(המתתנה כ 60יום !)ועוד צריך אישור מקלינאית תקשורת, חרא של ביוקרטיה של קופת חולים כללית,בכל התקופה הייתי ללא מכשיר שמיעה,לפני 3 שבועות התחלתי להרגיש טינטון שעם הזמן החמיר,עד שהגיע למצב מאוד חמור שנמשך לא פחות מ24 שעות ביממה (!!!)חוויתי סבל נורא של רעשים חזקים בראש,לא יכולתי לישון בלילות,לא יכולתי להתפקד במשך היום, הייתי בדיכאון עמוק,שקיבלתי מכשיר שמיעה והרכבתי אותם,הרעשים נעלמו !!! מה שאומר המוח צריך לשמוע קולות מבחוץ,זה מבטל את הקולות הפנימיים, היה לי חשוב להעביר לכם את המידע,תרכיבו מכשיר שמיעה שיחזיר לכם את השמיעה לאותה רמה שהייתה לפני ירידת שמיעה שגרמה לטינטון. מקווה שעזרתי לכם

26/10/2012 | 12:27 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יוסי אכן אתה בהחלט צודק. ידוע היטב שמכשירי השמיעה במקרים של לקוי שמיעה וטינטון מהווים אמצעי חשוב למיסוך הטינטון מעבר לשיפור השמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

31/10/2012 | 18:14 | מאת: סימון

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)