רעשים וציפצופים באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/11/2008 | 21:28 | מאת: פנינה

בעלי בן 53 לפני כחודש החל לשמוע רעשים וצפצופים באוזן ימין וכל רעש חזק בסביבתו הפריע לו מאוד. נבדק אצל רופא אוזניים וביצע בדיקת שמיעה חלה ירידה בשמיעה 92% באוזן ימין בלבד. קיבל טיפול תרופתי אגיסרק אך ללא הועיל. לפני כחצי שנה עבר ניתחו פיסורה ולמעט זאת הינו אדם בריא לחלוטין. אבקש לדעת באם ניתן לטפל בבעיה ואם כן למי לפנות בהמלצתך. תודה - פנינה

19/11/2008 | 22:17 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום טינטון וליקוי שמיעה חד צדדי דורש ברור לשלילת פגיעה מעבר לאוזן הפנימית.הבדיקה הנדרשת היא MRI של המח.לאחר ביצוע בדיקה זו אשמח לדון בהמשך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)