התקפי סחרחורות כרוניות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2020 | 14:39 | מאת: ענבל

שנתיים וחצי יש לי התקפי סחרחורות( בת 32). זה קורה כל יום לפחות 3-4 פעמים ביום שאני מקבלת התקפים , זה יכול להיות בעמידה /ישיבה/שכיבה .. אני מרגישה שמשהו שואב אותי חזק פעמיים .. אם בעמידה אז כמו במעלית או שהריצפה נפתחת ושואבת אותי. אחרי ההתקפים יש לי כל הזמן הרגשה של שיוט בראש. הייתי אצל מומחים לסחרחורות , אף אוזן גרון ונוירולוגים ולא מצאו שום דבר. שלחו אותי לפיזיותרפיה וסטיבולרית עשיתי 6 פעמים ולא עזר. בדיקות דם,mri מוח , vampire,בדיקת שמיעה, דופלר צוואר, vhit= הכל תקין. מציינת שאני לא יכולה להסתכל במסך מחשב גורם לי לסחרחורות וגם לא יכולה להוריד את הראש למטה הרבה זמן. בנוסף, בזמן שכיבה במיטה חייבת לתמוך את הצוואר עם לפחות 2 כריות שמרגיעות את הסחרחורות. ההתקפים הפכו לחריפים יותר..לרופאים כבר אין מה להגיד אומרים לי אין טיפול. אבל זה משבית אותי. גם כדורים שלקחתי לא עזרו. אשמח אם תוכלו לעזור לי.

ענבל שלום. לסחרחורת יכולים להיות גורמים רבים. כדי להגיע לאבחנה ולהשלים את הבירור רצוי להגיע לרופא אאג (רצוי כזה שעוסק בסחרחורת).

02/12/2020 | 16:25 | מאת: Yonit

אשמח מאוד אם תוכלי לעדכן לאיזה מרפאה את פונה ומה האבחון שלך, יש לי בדיוק אותם תסמינים. רפואה שלמה

29/12/2020 | 21:18 | מאת: ענבל

היי, אני עדיין בבירורים ..ממליצה לך לפנות למרפאת לין בחיפה יש שם מומחים לסחרחורות..אני מחכה לתור למומחה שם .

את מוזמנת כמובן למירפאה באיכילוב. מספר הטלפון לזימון תורים הוא 03-6974000

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)