בעיית קריסטלים כרונית שלא מטופלת הרבה זמן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/12/2020 | 18:08 | מאת: Yonit

שלום, מה הפתרון לנשירת קריסטלים כרונית?? האם למחסור בויטמין D יש השפעה? האם יש השלכות לאי טיפול מיידי בבעיה?? האם זה גורם להרגשת חוסר יציבות כרוני?תודה

אין תרופה שעוצרת אירועים חוזרים של "קריסטלים" (BPPV). יש עדות בסיפרות לקשר בין מחסור בויטמין D לבין אירועים חוזרים, ולכן בחלק מהמיקרים ממליצים ליטול אותו. טיפול בסחרחורת יכול לקצר את משך התקופה בה חווים סחרחורת ולהקטין את הסיכוי לחזרה. סביב תקופת הסחרחורת יש חוסר יציבות, שאינה קבועה (כרונית) וחולפת בדר"כ עם חלוף ההתקפים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)