טינטון פולסטילי בשני האוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/11/2020 | 01:30 | מאת: מאי

שלום רב, בת 25, מזה כשבוע וחצי אני שומעת את הדופק שלי בשני האוזניים (אם כי לרוב באוזן ימין), בדרך כלל בשעות הערב והלילה ובמיוחד כשאני נמצאת במיטה לפני השינה. לאחרונה אני גם חווה מדי פעם מעין עוויתות פנימיות ברגליים, בשכמות ובאזורים נוספים בגוף, מעין תחושה כאילו הגוף "מבעבע" מבפנים. מה עשוי לגרום לכך? *לא יודעת עד כמה זה רלוונטי, אך אציין שיש לי שחלות פוליציסטיות ולא קיבלתי מחזור כבר 8 חודשים.

טינוטן פועם יכול לנבוע ממספר מקורות: למשל אנמיה, או הפרעה בתיפקוד בלוטת התריס. כמובן שחשוב גם לבדוק את האוזניים כמקור אפשרי. גשי להיבדק אצל רופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)