דפיקות באוזן ימין בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/11/2020 | 07:56 | מאת: אליעד גולדמן

יש לי כבר כמה חודשים תק תק כזה דפיקות באוזן ימין בזמן הליכה עשיתי אולטראסאונד עשיתי CT ראש עשיתי בדיקת שמיעה הכל תקין זה ממש מצחיק מה עוד אפשר לעשות כדי לרפא את זה?

לעיתים מקור דפיקות כאלו הו בעמוד השידרה הצווארי. אתה מוזמן להיבדק גם במירפאות שלנו באיכילוב.

04/11/2020 | 07:47 | מאת: אליעד גולדמן

עשיתי צילום דופלר וגם CT ראש והכל תקין האם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? כי הייתי אצל רופא הוא אמר לי שאין מה לעשות

כאמור קשה להעריך את המקור של התלונה שלך בלי בדיקה. אתה מוזמן למירפאות שלנו.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)