סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/10/2008 | 14:27 | מאת: יפעת

שלום רב, אני סובלת מזה שנים רבות מטינטון ומהיפראקוזיס. לאחרונה התחלתי לסבול מסחרחורות, בעיקר כשאני קמה בבוקר. האם ייתכן שיש קשר בין הטינטון ורגישות היתר לרעש לבין סחרחורת? מה ניתן לעשות, במקרה כזה? עברתי בדיקה של רופא אא"ג ולא נמצאו בעיות באזניים מלבד ירידה קלה בשמיעה. תודה רבה מראש.

27/10/2008 | 14:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יתכן מאד שקיים קשר בין טינטון,רגישות לרעש וסחרחורת.לענות ביתר דיוק על שאלה זו חשוב לדעת אם הטינטון וליקוי השמיעה שציינת הוא שווה משני הצדדים והאם הליקוי בתדרים הנמוכים ,שטוח או בגבוהים? איזה בדיקות נוספות עברת? בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)