מעין צילצול רציף באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/01/2019 | 22:33 | מאת: סמי

דר שלום, לפני כשלושה שבועות כתוצאה מכאבי אוזניים רופא א א ג המליץ לי על טיפות דזורן שעזרו לכאבים שהיו באוזן שמאל, אבל לא עזרו לתופעת "הצילצול" באוזן ימין. המליץ על בדיקת שמיעה. לפני כשבוע רופא א א אג אחר בדק אותי עם אנדוסקופ דרך האף וטען בפניי שמדובר בדלקת באוזן התיכונה כתוצאה כנראה מוירוס שהיה לי קיבלתי שישה ימים אנטיביוטיקה (סיימתי אתמול) וסינופד וספריי לאף. לטענתו .לא מדובן בטינטון."המעין שריקה/צילצול" באוזן ימין לא מפסיק במשך כל שעות היממה. (מצליח לישון בסדר) מה עושים דוקטור , אני חסר אונים וחושש מאוד שמדובר בטינטון ומקריאת חומר בנושא בדר גוגל אני מבין שאין פיתרון חד משמעי לטינטון. השאלה שלי מה לדעתך האבחנה? והאם ייתכן שהרפואה ב2019 טרם מצאה " תרופה" לטינטון? תודה מראש דוקטור.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב לא כתבת תוצאות בדיקת השמיעה? אם קיים לקוי מימין. האם הרחש רציף או כמו פעימות הלב? חשוב להמנע מחשיפה לרעש חזק ויש סיכוי שיחלוף לגמרי או לפחות מהמודעות . אך הפרטים ששאלתי חשובים לגבי יעוץ נוסף. בברכה ד"ר בן דוד

01/02/2019 | 00:33 | מאת: סמי

דר שלום, הבדיקת שמיעה טרם בוצעה רק בעוד שבועיים. הרחש הינו באופן רציף מעין שריקה באוזן ימין . בטרם ביצוע בדיקת השמיעה אני מרגיש ירידה קלה בשמיעה. להערכתך מדובר בטינטון?אני עובד במשרד ולא חשוף לרעש.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)