ורטיגו סינוסיטיס וחום

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/01/2019 | 23:40 | מאת: שקד

לפני שלושה חודשים הבחנו אצלי ורטיגו באוזן שמאל עברתי טיפול פיזיותרפיה ולקחתי כדורים לא עזר לי אמרו להמתין אם הזמן יעבור. לא עבר. ביומיים האחרונים יש לי חום גבוה 39 שמסרב לרדת ואם יורד ל38.8 . בנוסף, יש לי כאבים במצח ובאוזן שמאל דופק. האם זה קשור אחד לשני? מה עליי לעשות?

31/01/2019 | 09:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

בהחלט יכול להיות קשר בין הסימנים השונים . כדאי לחזור לרופא עם כל הממצאים החדשים. קשה לי ליעץ מעבר לזה אלא אם תכתוב לי מה אובחן לאחר הבדיקה הרפואית העדכנית עם כל הנתונים החדשים . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)