שומע דופק בצד ימין של האוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/12/2018 | 05:58 | מאת: איתן

מעל חודש וחצי סובל מרעש חזק בצד ימין לפעמים הרעש ממלא את חלל הראש ולרוב ממוקד בצד ימין..על הרעש מתווסף דופק לב שאני שומע...אחת לכמה ימים הרעש נעלם ונשאר רק הדופק שאני שומע..השאלה שלי הייתכן ששעוות יתר לוחצת בתוך האוזן יכולה לגרום לרעש ולדופק?ואם כן שטיפת האוזן והוצאת השעווה תפטור את הבעייה? כמו שציינתי אחת לכמה ימים הרעש נעלם וחוזר למחרת

05/01/2019 | 11:21 | מאת: מירי

סובלת באוזן ימין חודשים משופר שאני שומעת.מה עושים?

12/01/2019 | 10:38 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב תחושת דופק באוזן מקורה בזרימת הדם בכלי דם באזור הרקתי או האוזן התיכונה או הפנימית. יתכן עקב הפרעה בזרימה בכלי דם .שינויים בלחץ הדם עשויים לגרום להופעה או העלמות הטנטון. לכן מומלץ ברור מצב כלי הדם כמו דופלר צווארי ואפילו CTA או MRA. ואיזון לחץ הדם במידה ויש בו שינויים. כמובן אין לשלול סיבה של פגיעה באוזן הפנימית ולבצע בדיקת שמיעה. יש לנקות קודם לכן שעווה. (היום אסור לשטוף אוזניים ) שעווה מעצימה טנטון עקב מניעת המיסוך של הרעש החיצוני. בברכה ד"ר בן דוד

12/01/2019 | 10:39 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

ראי תשובתי הקודמת

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)