שלום אני בת 30 בריאה בדרכ ואין רגישה לתרופות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/12/2018 | 00:28 | מאת: כרמית

יש לי לעשות mri ראש-מוח, עם חומר ניגוד. רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי לחומר הניגוד? הבנתי שהוא גורם לבחילה? ואם אני מחליטה לעשות ללא חומר ניגוד,האם משפיע על הבדיקה והצילום יראה פחות

לקריאה נוספת והעמקה

בד"כ חומר הניגוד של הMRI (גדוליניום )לא גורם לתופעות לוואי כמו היוד של הCT.ע"י שימוש בחומר ניגוד ניתן להדגים טוב יותר כלי דם ויכולת האבחון של הבדיקה רב יותר בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)