וריד גוגולרי דומיננטי מפותל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2018 | 17:24 | מאת: אודי

יש לי טינטון באוזן שמאל מזה 3 חודשים. בתוצאות ה MRI היו תקינות למעט שנאמר שוריד גוגולרי דומיננטי ומפותל משמאל ממוקם יחסית גבוה בתוך עצם הפירמדה משמאל. הממצא יכול להתאים לווריאנט מבנה בשם HIGH RIDING JUGULAR BULB. הייתי רוצה לדעת מה זה אומר והאם זה מסוכן. תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום הממצא הד"כ מולד ואינו מסוכן. אם הטנטון פועם בקצב הלב יתכן וקשור לממצא זה.אם כן כדאי לבדוק לחץ הדם וכן דופלר של עורקי הצוואר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)