סחרחורות לאחר ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2018 | 13:04 | מאת: דקלה

שלום רב, אני בת 39, לפני כשנה וחצי חוויתי התקף ורטיגו שטופל בפיזיותרפיה וסטיבולרית. מאז מרגישה שלא חזרתי לעצמי לחלוטין, תחושה של חוסר יציבות או סחרחורת קלה שבאה והולכת, לאחרונה התחלתי גם לחוות צפצופים באוזן מידי פעם לכמה שניות, בערך פעם ביום. לאחר טיסה או במצבים של עייפות המצב הרבה יותר מורגש וכמובן שאני גם בחרדה מהתקף ורטיגו נוסף. מציינת שבטיסה האחרונה לקחתי סטונרון והרגשתי הרבה יותר טוב לאחר מכן. מה עושים? מה בודקים? לאיזה רופא כדאי לי ללכת כדי לטפל בנושא?

07/12/2018 | 20:24 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש לפנות לרופא אא"ג או נוירולוג המומחים לסחרחורת. לבצע בדיקה ווסטיבולרית קלינית ובהתאם לשקול המשך ברור ולפיו גם המשך טיפול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)