כאבי ראש חזקים שלא היו בעבר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/11/2018 | 13:31 | מאת: אלה

עשיתי פיזיוטרפיה וסטיבולרית כי יש לי קריסטלים באוזניים. עשיתי אתמול טיפול אחד ואמרו לי לבוא לטיפול נוסף בעוד שבוע. אני עם כאבים חזקים בראש שלא היו לי לפני והסחרחורות יותר חזקות לא יכול לתפקד . מתי זה אמור לעבור? שום כדור לא עוזר לי :(

23/11/2018 | 20:07 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב כאבי ראש בד"כ לא חלק מבעית ה"קריסטלים " או מהפיזיותרפיה. מומלץ בדיקה רפואית נוספת ע"י מומחה סחרחורת . עדיף נוירולוג לפני המשך הטיפול. בברכה ד"ר בן דוד ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)