לקיחת אורמוקס לתקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/11/2018 | 12:03 | מאת: בת-שבע

שום רב! אני חולה במחלת מנייר מעבר לעשרים שנה, עד עכשיו הספיק לי טיפול באגיסרק, אך בזמן האחרון הרופא הוסיף לי אורמוקס ואז פסקו בסחרחורת, ברגע שאני מפסיקה את האורמוקס הסחרחורות חוזרות. שאלתי היא: כמה זמן אפשר לקחת אורמוקס? ואיזה בדיקות יש לבצע ? בברכה בת-שבע

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב אורמוקס ניתן לקחת חודשים רבים במינון של כדור ליום . חשוב מעקב כל מס' חודשים לגבי ערכי נתרן ואשלגן בדם , מאחר ותרופה זו כמו הדיזותיאזיד _( משתן נוסף הניתן במנייר ) עלולים להוריד רמת אלקטרוליטים אלה מתחת לנורמה דבר היכול לגרום לבעיות בריאותיות . בברכה ד"ר בן דוד

11/11/2018 | 18:20 | מאת: בת-שבע

תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)