חוסר איזון בגוף ואי מיקוד בראייה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/11/2018 | 01:20 | מאת: אא

יש לי במשך כחצי שנה תחושה של חוסר איזון בגוף , הרגשה של רצפה לא יצובה וכן מידי פעם במהלך חוסר האיזון גם טשטוש קל בראייה הדבר מפסיק רק בשכיבה וכן כאבים מידי פעם בצד האחורי של הראש ממה זה יכול לנבוע

10/11/2018 | 18:10 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב אין לי מספיק נתונים כדי שאוכל לענות לשאלתך. גיל, מצב בריאותי כללי,תוצאות בדיקת שמיעה אם בוצעה , בדיקות דם אם בוצעו. וכו ' מומלץ בדיקה ע"י מומחה לסחרחורות כגון אא"ג או נוירולוג ולפי תוצאות הבדיקה ניתן יהיה להמשיך ברור כגון ENG וכו' ולתת טיפול מתאים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)