בדיקה לפוסטודמרי צרברי ?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/11/2018 | 21:36 | מאת: ספיר

תודה על תשובתך דר אשמח לשאלה נוספת מכיוון שאני סובלת ממיגרנות עם אאורה מגיל 12 ונוסף על כך הטינטון לאחרונה ושימוש בעבר ברואקטן דוקיסלין מינוצקלין שמעתי שאוכל לקבל הפנייה לבדיקה ניתור לבדיקת לחץ גולגולתי עצמוני אך שאלתי אם לפני שנתיים וחצי עשיתי mri ראש ובדיקת עיינים שיצאו תקינות האם יש צורך לבדוק לגבי התסמונת צרברי? או שבmri רואים גם דברים כאלו?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך לצערי , תחום זה מתאים יותר לנוירולוג או נוירוכירורג. אין לי מספיק ידע בנושא ספציפי זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)