טינטון באוזן שמאל ...............

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/11/2018 | 15:17 | מאת: אריק

היי יש לי כבר כמה שנים רגישות לרעש חזק יחסית במצב של רעש מרגיש שבאוזן שמאול טינטון סובייקטיבי כמו של משהו נפתח ונסגר . זה עובר לאחר כמה שעות . עברתי בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה. התופעה גורמת למ לחרדות . זה יכול לקראות גם מנגיע פיזית באוזן או באזור . זה קורה לפעמים כאשר אני במתח גם . מה זה יכול להיות ? אני מנסה להמנע מרעש כמה שאפשר . אבל, לפעמים אפילו משהו שמדבר טיפה חזק זה גם מחזיר את התופע.

06/11/2018 | 17:56 | מאת: ד"ר בן דוד 123

אם הטנטון חד צדדי מומלץ ברור נוסף לברור המקור כגון בדיקת BERA. יש גם למעשה רגישות יתר לרעש. מהשעוזר זה מיסוך חלקי באמצעות רעש לבן (TRT) בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)