אופטלגין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/10/2018 | 11:49 | מאת: נעמה

שלום האם אופטלגין היא תרופה אוטוטוקסית?

לקריאה נוספת והעמקה

אופטלגין לא נחשבת לתרופה אוטוטוקסית. התרופות האנטי דלקתיות הלא סטרואידליות כמו וולטרן, ברופן וכו הן לעיתים אוטוטוקסיות מבחינת החמרת טינטון. יחד עם זאת יש תופעות של אידיוסינקרזיה שתרופה מסוימת לנבדק מסוים מגיבה לא לפי הספר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)