מחלת נסיעה וטינטון, האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/09/2018 | 23:28 | מאת: יוב

שלום. אני סובלת מנסיעות (כל נסיעה גם אם קצרה ) מאז ומתמיד. חלק מתופעות הלווי חוץ מהקאות, בחילות וסחרחורות יש לי לחץ בלסת ובאוזניים, לאחרונה התחילו לי תופעות של הבהובים באוזן אחד. גם כאשר אינו בנהיגה.. האם יש קשר בין מחלת ים ולטינטון? האם התופעה יכולה להחמיר? הרי המחלת ים היא כרונית ותמיד יהיו לי לחצים באוזניים כתוצאה ממנה .... אשמח לתשובה ,, אני נורא חוששת שהאוזניים יפגעו.. תודה מראש

06/09/2018 | 12:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

הכאבים באוזניים עשויים להיות קשורים בלחץ במפרקי הלסת דבר שלעתים קשור לטנטון. הלחץ במפרקי הלסת קיים בדרך כלל ממתח. כדאיי לברר אצל רופא פה ולסת וכן כדאי לבצע בדיקת שמיעה ולפי התוצאות להמשיך בטיפול או ברור נוסף בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)