סחרחורת בנהיגה בזמן נהיגה בכביש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/09/2018 | 02:56 | מאת: סחרחורות בזמן נהיגה

לאחרונה שמתי לב שבזמן נהיגה כשעולה בכביש לירושלים - אני נתקפת סחרחורת. קרה לי כבר 3 פעמים באותו כביש. בעבר קרה לי כבר פעמיים בכביש העולה מים המלח לדימונה וערד. אז חשבתי שזה בגלל העיקולים המרובים אבל מאז שהתופעה צצה גם בכביש ירושלים שם אין ממש עיקולים - גבשתי את ההנחה שזה קשור כנראה לשינוי בהפרשי גובה. אז מה בדיוק קורה לי ואיך מתקנים את זה??

03/09/2018 | 12:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך חשוב ברור קליני וווסטיבולרי ואפילו רנטגני של האוזן הפנימית (CT אוזניים ) לברר אם יש שנויים מבנה באוזן המסביר הרגישות להבדלי הלחץ. מעבר לכך יש לשקול הסכנות בנהיגה בתנאים אלה. בברכה ד"ר בן דוד

06/10/2021 | 13:54 | מאת: שמואל

אני גם סובל לאחרונה מהתופעה של סחרחורת קלה בעליות לירושלים, יש לזה פתרון שפותר את הבעיה?

צריך לברר את מקור הבעייה כדי לטפל בה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)