טינטון באוזן שמאל עם הרגשה של אוטם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/09/2018 | 20:51 | מאת: מוטי

שלום ד"ר. לפניי כ-3 חודשים התחיל טינטון באוזן שמאל. רופא אף אוזן גרון הפנה לבדיקת שמיעה בה התגלתה ירידה בשמיעה באוזן שמאל בדציבלים הגבוהים. בדיקת srt ו disc יצאו תקינות. ציינתי בפני הרופא שקיבלתי מכה באזור 3 ימים לפניי ולכן נשלחתי ל MRI. תוצאות ה MRI חזרו תקינות. אין עדות לתהליך תופס מקום בתעלות השמע. אין עדות להאדרה פתולוגית. חדרים וסולצי תקינים אין הפרעה בדיפוזיה אות תקין של החומר האפור והלבן. מדי פעם יש הרגשה של אוטם וכאב באוזן. האם קיים סיכוי להחלמה עצמית או דרך טיפול? תודה.

03/09/2018 | 11:59 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש סיכוי אפילו עד שנה לשיפור או העלמות התלונות השמיעתיות . כדי לתת סיכוי לכך חשוב להמנע ככל האפשר מחשיפה לרעש חזק בחודשים הקרובים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)