כאבים חזקים מאוד באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/08/2018 | 06:27 | מאת: דארון

היי אני סובל מכאבים חזקים מאוד באוזן ימין כאבי לסת וחוסר שיווי משקל היית אצל רופא המשפחה הוא אמר שיש לי אודם באוזן ונתן לי טיפות הבעיה שהטיפות לא עוזרות וכאבים רק מתגברים אני חסר אונים כאבים כאלה לא חוויתי הרבה זמן

27/08/2018 | 19:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אתה זקוק לבדיקת רופא אף אוזן גרון. קשה לייעץ מבלי שרופא אא"ג יבדוק את האוזן. לעיתים הכאבים מוקרנים ממפרק הלסת או משן תוחנת תחתונה מאותו צד. אבל אז לא חייב להיות אודם בעור התוף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)