טינטון והחלמה עצמונית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/08/2018 | 11:12 | מאת: קובי

שלום רב לפני חודש וחצי הרגשתי סחרחורות לאחר שבועים הסחרחורות נעלו והתחיל לי טינטון בדיקות השמיעה יצאו תקינות למעט ירידה קלה בתדר 4kבאוזן אחת (מדד 34) האם לאחר כחודש ימים עדין יש סיכוי לרפואי עצמוני? במידה וכן מה הזמן חלון שיש לשיפור והחלמה? האם יש טעם לשקול הזרקת סטרואידים לאחר חודש מאז שהתופעה התחילה

27/08/2018 | 19:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לא נהוג להזריק סטרואידים אם השמיעה תקינה. תוכל להתייעץ עם ד"ר שלמקוביץ ממ.ר. אסף הרופא המבצע פעולות הזרקה. באשר לסיכוי החלמה עצמונית ראה תשובתי הקודמת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)