היפותירואידיזם טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/08/2018 | 17:52 | מאת: שלי גולדשמידט

שלום ד"ר יעקב היה לי thyroidectomy עבור סרטן בלוטת התריס וכאשר התחלתי להוריד את המינון של eutirox מ875mcg ל550mcg התjלתי להיות hypothyroid ותחלתי עם טינטון, השאלה שלי היא, אם אני עולה שוב את המינון, הטינטון יעצור

20/08/2018 | 13:17 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלי קשה לדעת. לעיתים קרובות טיטון נגרם עקב גירוי בלבד של מערכות עצביות בין אם המקור -הספקת דם, דלקת טראומה (גופנית או אקוסטית )או גירוי כימי. אם הפגיעה לא קשה יש סיכוי טוב שבחזרת המצב לקדמותו- הטנטון יחלוף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)