טנטון באוזניים מאז התאונה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/05/2018 | 12:37 | מאת: נאדיה מצארוה

מאז התאונה יש לי ירדה קלה בשמיעה וטנטון באוזניים כמו צרצר שאני עם קבוצה אנשים לא שומעת הדיבור וכל הזמן מבקשת תרגום בלילה כמעט ולא יושנת מהצפצוףמתגבר הקול שבאוזניים לפעמים עולה לי מחשבות להתאבד עכשיו אני כמעט בניתוק מהאנשים לא עוזר לי שום תרופאה מה לעשות מודה על העזרה נאדיה

24/05/2018 | 10:22 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום נאדיה מעבר לבעיות הגופניות - טנטון וסחרחורת, מדברייך ניתן להסיק שיש כאן תגובה נפשית קשה. דבר שקורה לע"ק לאחר תאונות ובשלבים ראשונים של טנטון וסחרחורת . מומלץ מעבר לפנייה למומחה סחרחורת וטנטון עם כל המסמכים כולל בדיקת שמיעה, פניה דחופה לפסיכיאטר אשר מסוגל לטפל בתגובה הרגשית אשר מעצימה גם את המטרד הגופני. בברכה ד"ר בן דוד

24/05/2018 | 12:47 | מאת: נאדיה מצארוה

תודה רבה על המענה אני מטופלת אצל פסיכיאטר ומקבלת תרופות יש לי פחד מלנסוע ולנהוג גם ומטופלת ב ריפוי בעיסוק בגלל תפקוד לקוי ביד לתסמומת crps היתי אצל ממוחה אף אזן גרון עם בדיקת מאפייני טנטון ושמיעה המליץ לי על מכשירי שמיעה ודחוף לתור למרפאת סחרחורת אבל התורים ממש רחוקים אם אפש להציע לי איפו אפשר ללכת ממש תודה על היחס והעזרה תדריך אותי ד״ר לאן ללכת ממש לא יושנת תודה מכל הלב נאדיה

28/05/2018 | 01:44 | מאת: נאדיה

ד״ר יעקב מאד מאד מתחננת אליך להדריך אותי מה לעשות כדי יעבור לי הטנטון משגיע אותי וגם הסחרחורת לרוב עם בחילות והקאות מצב אצלי מדרדר . היום הלכתי אצל רופא משטחים מפורם ואמרו שעזר להאבה אנשים בעניין סחרחורת וטנטון לקח מני 1000 שקל ואמר לי מיד זה עובר מרח לי משחה על הצוור ונתן לי למרוח במשך שבוע ימים בכל בכלל לא עזר מאד זקוקה לעזרה תודה מראש נאדיה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)