חוסר איזון שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/04/2018 | 21:44 | מאת: הדר

תודה רבה על התשובה כן יש במשפחה שסובלים ממיגרנה אבל האם יש את התחושט שיווט וכל מה שאני מרגישה ממיגרנה? ולא הבנתי את עניין הקרסטלים שרשמת תוכל להרחיב יותר? תודה רבה

03/05/2018 | 09:24 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

מיגרנה יכולה להופיע בצורת סחרחורות כולל תחושת שיוט. קריסטלים הכוונה לאבנים מיקרוסקופיות המצויות באוזן הפנימית לתחושת כח הכבידה. לעיתים אבנים אלה נופלות ממקומן ואז נגרמת סחרחורת תנוחתית עם תנועות ראש או בשכיבה על צד מסוים. הטיפול סוג של פיזיותרפיה. התופעה בד"כ בגיל מעל 50 . אבל אצל סובלי מיגרנה מופיע גם בצעירים יותר.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)