סחרחורת, רעש ובחילות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/04/2018 | 01:30 | מאת: ש

שלום רב ותודה מראש על העזרה. אני בחורה בת 23 ולפני כשחודש נפטר אבי. דבר זה גרם לי למתחים, כאב וקושי רב. העניין הוא שהחלו לי כל מיני כאבים פיזיים גם בראש גם בחזה גם בבטן, בחילות וכאלה. לא מזמן חויתי פעם ראשונה את הטינטון באוזן והיום קיבלתי תחושת לחץ על הגולגולת,סחרחורות, בחילה וטנטון באוזן..מה אני עושה? ייתכן שזה מנייר? אני דואגת לחיי ומפחדת מאוד מתחילה לקבל מחשבות רעות. בבקשה אם תוכל לעזור או ליייעץ מה עושים אני אשמח..אני לא מצליחה לישון בגלל הסחרחורות...תודה.

30/04/2018 | 21:36 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

מתח גורם להחמרת כל בעיה גופנית. בנוסף , מתח נפשי עלול לגרום לתופעות גופניות כמו עליה בלחץ דם, כאבי ראש, תחושת שיוט ועוד. אם התופעות שלך כמו טנטון הן חד צדדיות יש להמשיך הברור הרפואי כולל בדיקת שמיעה וכו'. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)